نوشته شده توسط : رزمنده
رئیسی در جمع خبرنگاران:
جنس ترور دانشمندان ایرانی، صهیونیستی است

خبرگزاری فارس:معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه جنس ترور اساتید ایرانی، صهیونیستی است، گفت:سوال اصلی برای ما ارتباط میان انتشار لیست دانشمندان ایرانی از سوی سازمان های بین المللی و ترور این افراد بعد از انتشار اسامی است.


 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه در حاشیه مراسم چهلمین روز شهادت استاد شهریاری و اولین سالگرد شهادت استاد علیمحمدی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهادت این اساتید برایشان افتخار بزرگی است، اظهار داشت: این راهی را که این شهدا پیمودند، راه نورانی و انسان سازی است که برای شاگردان و بازماندگان آنها درس ایستادگی و مقاومت خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه امروز زشتی و ناپسندی این کار دشمنان انقلاب بر هیچ کس پوشیده نیست، افزود: جنس این اقدامات صهیونیستی است ولی دشمنان باید بدانند که با شهادت دانشمندان ایرانی نمی توانند خللی در اراده کارشناسان و دانشمندان ایرانی ایجاد کنند.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه با اشاره به ویژگی های اخلاقی و جدیت شهیدان ، شهریاری و علیمحمدی در کار و فعالیت، گفت: شهادت برای این افراد فیض کامل بود ولی این اقدامات نقطه سیاهی در کارنامه دشمنان انقلاب خواهد بود که حتی برای رسیدن به اهداف خود به ترور که بدترین کارها در نظام کنونی جهان است، دست می زنند.

رئیسی با بیان اینکه این اقدامات از طریق نظام دروغین و جریان صهیونیستی انجام می شود، خاطر نشان کرد: جالب است که دشمنان انقلاب هم از این اقدامات ستایش می کنند،ولی سوال اصلی این است که چه ارتباطی میان انتشار لیست دانشمندان هسته ای ایران از سوی برخی سازمان های بین المللی چون سازمان ملل و همچنین سازمان های ناظر بر فعالیت های هسته ای ایران و ترور این دانشمندان بعد از انتشار این اسامی وجود دارد؟

وی در پایان درباره پیگیریهای قضایی این گونه اقدامات تروریستی در کشور نیز تصریح کرد: این موضوع فعلا در وزارت اطلاعات و سایر دستگاه های امنیتی در حال بررسی است اما بدون شک عاملین این جنایت هولناک به سزای عمل خود خواهند رسید.



:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
نقش خاتمی در فتنه 88 جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود

 

 یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود، گفت: رفتار و عملکرد خاتمی در دوره‌های مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد.

علی محمد نائینی، در گفت‌وگو با فارس در خصوص اظهارات اخیر خاتمی و دیدارش با نمایندگان اقلیت مجلس، اظهارداشت: در فتنه 88 برخی غفلت، برخی کوتاهی و عده‌ای نیز خیانت کردند.

وی گفت: بسیاری از افراد گروه اول و دوم به تدریج با روشن‌تر شدن موضوع اعلام موضع و تا حدودی جبران و مرز خود را با دشمن و جریان فتنه آشکار کردند اما کسانی که خیانت کردند هیچ راه برگشتی برای آنها نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه خیانتکاران تاکنون مرزی با دشمنان این مردم نداشتند، افزود: مردم در روز 9 دی به صورت آشکار مثلث سران فتنه را هیچ انگاشتند و در دادگاه افکار عمومی آنها را محکوم و به مردگانی سیاسی تبدیل کردند.

نائینی به انتقاد از کسانی که نظام را به تقلب و کشتن شهروندان خود متهم کردند، پرداخت و تاکید کرد: آنها که با معاندین نظام جمهوری اسلامی در یک صف قرار گرفتند، از ابتدا نیز به نظام جمهوری اسلامی و پایه‌های اصلی آن بی‌اعتقاد بودند، لذا با آشکار شدن چهره واقعی آنها در این فتنه، حق بازگشت به نظام را ندارند.

وی تصریح کرد: رفتار و عملکرد خاتمی در دوره‌های مختلف نشان داد که به حکومت بر مبنای دین و به آرای واقعی مردم اعتقادی ندارد؛ چراکه عملکرد او به عنوان رئیس دولت به اصطلاح اصلاحات همه ارزش‌های دینی و انقلابی را به چالش کشید و در سال گذشته نیز با همراهی دیگر سران فتنه و ضد انقلاب، آرای به حق مردم و نتیجه مطالبات عامه مردم را نپذیرفت.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی نقش خاتمی را در فتنه 88 محوری دانست و افزود: مردم مواضع واقعی خود را در راهپیمایی میلیونی " 9 دی " علیه مثلث فتنه یعنی «خاتمی، موسوی و کروبی» به طور یکپارچه و شفاف اعلام کرده‌اند.

*ژنرال‌های شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند

نائینی با بیان اینکه نظام در برخورد با سران فتنه تاکنون مدبرانه عمل کرده است، تصریح کرد: ژنرال‌های شکست خورده براندازی نرم باید منتظر تدبیر جدید نظام باشند.

وی با تاکید بر اینکه سران فتنه با عملکرد خصمانه، خود را از دایره نظام خارج کردند، سوال کرد: امروز آنها چگونه و با چه رویی حرف از بازگشت و شرط گذاری برای آن می‌زنند.

این کارشناس مسائل سیاسی، اقدام جدید خاتمی را ادامه فرمول دیکته شده از سوی تئوریسن‌های جنگ‌های نرم دانست و گفت: بعد از شکست جریان فتنه و سران آن در جریان براندازی، یکی از مهره‌ها باید برای حفظ روحیه نیروهای پیاده نظام و استفاده از فرصت در شرایط جدید، پروژه بازگشت ظاهری به نظام را مطرح ‌کند.

نائینی خاطرنشان کرد: سران فتنه در کمک به دشمنان نظام ذره‌ای کوتاهی نکردند و با تمام توان و امکانات خود به جنگ آشکار با نظام برخواستند.

وی با بیان اینکه تاخیر در محاکمه سران فتنه به منزله عقب‌نشینی نظام نیست، خطاب به نمایندگان اقلیت مجلس گفت: افرادی که خود را در کنار سران فتنه تعریف می‌کنند و با فتنه‌گران ملاقات می‌کنند، خواسته و مطالبه عموم مردم و خیانت‌های سران فتنه را نادیده گرفتند که این رفتار نمایندگان از نظر مردم بخشودنی نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه ضمن تاکید بر اینکه در فتنه بزرگ 88 خاتمی و موسوی و کروبی در کنار هم بودند، تصریح کرد: مردم این را به خوبی می‌دانند که نقش خاتمی در فتنه 88 عملا جدی‌تر از دیگر سران فتنه بود.



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

بالاترین چه سایت هایی را فیلتر کرد؟

به نقل از هامون نیوز:

دامنه اعتراضات کاربران بالاترین نسبت به عملکرد عجیب و غریب این سایت نه تنها تمامی ندارد بلکه هر روز دارد شکل و شمایل جدیدتری به خود می‌گیرد. بالاترین هر روز سایت‌های جدیدتری را ممنوع می‌کند. یکی از کاربران بالاترین درباره ماجرای ارسال خبر خود به بالاترین چنین نوشته است...

گویا دامنه اعتراضات کاربران بالاترین نسبت به عملکرد عجیب و غریب این سایت نه تنها تمامی ندارد بلکه هر روز دارد شکل و شمایل جدیدتری به خود می‌گیرد. بالاترین هر روز سایت‌های جدیدتری را ممنوع می‌کند. یکی از کاربران بالاترین درباره ماجرای ارسال خبر خود به بالاترین چنین نوشته است:

«حدود یه هفته پیش یه خبر از جهان نیوز رو خوندم و خوشم اومد و خواستم تو بالاترین بذارم . دیدم نوشته ارسال لینک از سایت مورد نظر شما به دلیل کپی کاری و نقض کپی رایت در بالاترین مجاز نیست…
دیروز دیدم ارسال لینک از خبرآنلاین هم ممنوع شده! ارسال لینک از سایت مورد نظر شما به دلیل ارسال مکرر خبر غیرواقعی در بالاترین مجاز نیست…

تا اینکه امروز خواستم از یورونیوز خبر بذارم دیدم نوشته ارسال لینک از سایت مورد نظر شما به دلیل سایت واسطه جهت ریدایرکت به سایت ممنوع شده در بالاترین مجاز نیست ...
وا! این بهونه های بنی اسراییلی چیه آخه ؟ دیگه یورونیوز نه به آقازاده ای وصله و نه حامی دولت ؛ اینو برای چی بستی آخه ؟ ما که سر از کار این بالاترین درنیاوردیم ... از یه طرف میان دامنه نت فارس رو آزاد میذارند و یورونیوز رو میبندند . از اون طرف لینک از رجانیوز آزاده اما از خبرآنلاین نه ! میترسم پس فردا خود وبلاگ بالاترین هم جزو سایت های ممنوعه محسوب بشه!»



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
رییس کمیسیون امور شوراها در مجلس:

سران فتنه به راحتی مشمول گذشت مردم نمی‎شوند

 

حجت الاسلام روح الله حسینیان گفت: سران فتنه باید بدانند مردم متوجه هستند کسانی که نقشی در فتنه داشتند و خودشان یکی از سران بودند به این راحتی نمی‎توانند با رنگ عوض کردن و تغییر فرقه مشمول گذشت و بخشش مردم شوند.

رییس کمیسیون امور شوراها و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی برنا، با اشاره به تاکتیک‌های اصلاح‌طلبان برای بازگشت به عرصه سیاسی کشور گفت: یکی از روش‎هایی که اخیرا اصلاح‌طلبان در پیش گرفته‎اند این است که خاتمی در حال بازسازی خود است.

وی افزود: خاتمی به دنبال این است که خود را تبرئه کند و از دامن فتنه بیرون بکشد تا رهبری اصلاح‎طلبان را به عهده بگیرد.

رییس کمیسیون امور شوراها در مجلس ادامه داد: سران فتنه باید بدانند مردم متوجه هستند کسانی که نقشی در فتنه داشتند و خودشان یکی از سران بودند به این راحتی نمی توانند با رنگ عوض کردن و تغییر فرقه مشمول گذشت و بخشش مردم شوند.
 



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

فتنه‎گران با ظاهرسازی به دنبال ایجاد گروه جدید هستند

 

فاطمه آلیا گفت:بعضی از فتنه‌گران در تاکتیک جدید دیگری را محکوم می‌کنند و بعضی دیگر نیز بعد از گذشت یکسال و نیم توطئه سکوت می‌کنند و در تلاش هستند از درون مجموعه فتنه‌گران با تطهیر عده‎ای از اعضای خود یک گروه جدید در جامعه مطرح کنند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی برنا، با اشاره به خاموشی سران فتنه و تغییر تاکتیک مدیران آنها گفت: عوامل داخلی فتنه با بصیرت و آگاهی مردم مواجه شدند و در چهاردیواری تنفر و انزجار آنها اسیر، زندانی و به شدت منفور هستند.

وی افزود: بعضی از فتنه‌گران در تاکتیک جدید خود به میدان آمدند و دیگری را محکوم می‌کنند و بعضی دیگر نیز بعد از گذشت یکسال و نیم توطئه سکوت می‌کنند و در تلاش هستند از درون مجموعه فتنه‌گران با تطهیر بعضی از اعضای خود یک گروه جدید در جامعه مطرح کنند و به دنبال برنامه‌ریزی‌هایی خاموش برای حضور در انتخابات آینده هستند.

آلیا ادامه داد: این افراد اعتقادی به قانون انتخابات نداشتند و از این راه ضرر و زیان‌های مادی و معنوی جبران ناپذیری به ملت وارد کردند. همچنین از فرصتی که رهبری و مردم برای بازگشت به نظام به آنها دادند استفاده نکردند لذا ملت به خوبی با ترفندهای فتنه‌گران آشنا هستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطالبه ملت از قوه قضاییه را محاکمه فتنه‌گران دانست و گفت: قوه قضاییه باید در اسرع وقت فتنه گران و کسانی را که خارج از کشور هستند با همکاری پلیس بین‌الملل دستگیر و در داخل کشورمحاکمه کند.



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

واکنش آمریکا به دستگیری زن آمریکایی درایران

هامون :وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به دستگیری یک زن آمریکایی که به اتهام جاسوسی در مرز ایران-ارمنستان دستگیر شد اعلام کرد که هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، "فیلیپ کرولی " سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: ما هیچ اطلاعاتی نداریم تا این رویداد را تایید کنیم.

زن آمریکایی ۵۵ ساله‌ای به نام "حال تالایان " که در بین دندان‌های خود تجهیزات جاسوسی (میکروفون) کار گذاشته و بدون ویزا از ارمنستان وارد ایران شده بود، توسط ماموران امنیتی بازداشت شد.

کرولی در عین حال گفت که ما با مقامات ارمنستان و سوئیس (حافظ منافع آمریکا در تهران) تماس گرفتیم و نه ایران و نه ارمنستان هیچ سابقه‌ای از عبور یک شهروند آمریکایی یا تلاش برای عبور از مرز ایران-ارمنستان گزارش نداده‌اند.

مقامات ارمنستان پیش از این اعلام کرده بودند که کسی با نام فوق وارد ارمنستان نشده است.

این زن آمریکایی ۵۵ ساله در حالی بدون ویزا از خاک ارمنستان وارد ایران شده بود که در بین دندان‌های خود تجهیزات فنی جاسوسی (میکروفون) کار گذاشته بود و توسط مأموران امنیتی دستگیر شد.

این جاسوس آمریکایی بعد از دستگیری توسط ماموران امنیتی کشورمان مدعی شد که اگر جمهوری اسلامی ایران او را به ارمنستان تحویل دهد، توسط نیروهای امنیتی این کشور کشته می‌شود.


:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تمجید آقای پاچه خوار از خودکشی دومین عضو خانواده محمدرضا پهلوی
 
هامون :سردبیر اخراجی رادیو زمانه، مرگ دومین عضو خانواده محمدرضا پهلوی بر اثر خودکشی را «شورش بر اجبار» خواند و مورد تمجید قرار داد.
روزنامه کیهان نوشت:
مهدی جامی مدتی با شبکه بی بی سی همکاری می کرد و سپس به عنوان سردبیر به استخدام رادیو زمانه هلند درآمد. اما مقامات ذیربط هلندی پس از مدتی وی را اخراج کرده و در پاسخ به چون و چرای جامی و برخی دوستانش اعلام کردند رادیو زمانه با بودجه ما فعالیت می کند و شما برده ما هستید!

به دنبال مرگ علیرضا پهلوی که احتمال خودکشی یا تسویه درون خانوادگی درباره آن مطرح شده، مهدی جامی تلاش کرده وجهی فلسفی! و معرفتی! به این افتضاح جدید در خانواده سلطنت طلبان فراری بدهد. او ضمن مجیزگویی رژیم پهلوی - که هزینه اش را قبلا فاکتور کرده است- می نویسد: راست این است که ما هنوز تکلیف خودمان را با خانواده شاه معلوم نکرده ایم. من که نکرده ام. خیلی مشتاقم کتاب دکتر میلانی درباره شاه هرچه زودتر به دستم برسد و یک بار زندگی و دستاوردهای او را تا آخر به صورت مستند مرور کنم ]میلانی از سلطنت طلبان مقیم آمریکاست که در برخی سازمانهای ضد ایرانی توزیع کننده دلار در میان اپوزیسیون نفوذ دارد![ بسیاری می پرسند چطور یک شاهزاده می تواند این قدر ضعیف باشد که خودکشی کند اما به باری که بر دوش یک شاهزاده ناکام است، بی توجه می مانند. خانواده شاه و تربیت آن دوران، مبنی بر وطن پرستی بود ]!!![ من اطمینان دارم همین هم اساس فکر خانواده پهلوی را تشکیل داده و می دهد. از دست دادن وطن برای آنها چندین برابر دشوارتر از همه مهاجران است.

این مدعی دموکراسی خواهی سپس ضمن قلمفرسایی مشمئزکننده برای توجیه افتضاح جدید خاندان پهلوی می نویسد: علیرضا غصه مردم را می خورد. چیزی که او را از درون می تراشید فقط با مرگ تمام می شد. مهاجر دور از وطن بخصوص اگر وطن پرست باشد، بیش از علیرضا طاقت نمی آورد. مرگ علیرضا پهلوی به نظرم پاسخی است که انسانی مثل همه ما به اجبار زندگی در غربت می دهد و در این شورش بر اجبار، فرقی نیست. این مرگ ما را از آن خواری زیستن نجات می دهد. آن قدر از علیرضا بی خبر ماندیم تا رفت.

این کارچاق کن رسانه های ضدانقلاب توضیح نداده که اگر این قدر خوب در بافتن شعر لالایی، متبحر است چرا خودش خوابش نمی برد و چرا خود دست به «شورش بر اجبار»! نمی دهد و خودکشی نمی کند؟!

پس از لیلا پهلوی، علیرضا پهلوی دومین عضو خانواده شاه معدوم است که تحت نام خودکشی به زندگی خود پایان می دهد. فرح و رضا پهلوی طی بیانیه ها و اظهارنظرهایی مدعی شده اند علیرضا پهلوی از غصه جنبش سبز خودکشی کرده است! برخی تحلیلها حاکی است که علیرضا پهلوی قربانی تسویه حساب خانوادگی میان ورثه شاه شده است. برخی دیگر از خبرها حاکی از آن است که علیرضا پهلوی به خاطر غرق شدن چندی پیش معشوقه خود در دریا دچار افسردگی و ماجرای خودکشی شده است.


:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 18 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

موی زنان ایرانی،سوژه سیاستمداران ترک

موهای بیرون زده از روسری زنان ایرانی ، موضوع دعوای سیاستمداران ترکیه شد!
اردوغان گفت: امروز می بینیم که رهبر حزب جمهوریخواه خلق به دختران محجبه ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایرانی حجاب داشته باشند و موهای خود را بیرون بگذارند .
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه ، رهبر حزب مخالف ترکیه را متهم کرد که به زنان ترکیه توصیه می کند که حجابشان مثل زنان ایرانی باشد .
مذاکره 10 دقیقه ای اخیر  رجب طیب اردوغان نخست وزیر  و رهبر حزب اسلامگرای عدالت و توسعه با " کمال کلیچدار اوغلو " رهبر حزب لاییک جمهوریخواه خلق ، درباره اصلاح قانون اساسی ترکیه با سوژه ای جنجالی درباره مقایسه حجاب زنان ترکیه ای با زنان ایرانی پایان یافت .
رهبر حزب جمهوریخواه خلق در آن دیدار در پاسخ به پیشنهاد اردوغان درباره تشکیل یک کمیسیون ویژه برای اصلاح بند های مربوط به ممنوعیت حجاب به نخست وزیر می گوید که نیازی به تشکیل کمیسیون ویژه برای حجاب نیست بلکه بهتر است همه موضوعات مورد نظر برای اصلاح مورد توجه قرار گیرد .
اما دو رهبر در گفتگوهای خود برای به کار بردن کلمه حجاب از دو واژه مختلف استفاده کردند و بعدها رهبر حزب لاییک جمهوریخواه خلق مجبور شد منظور خود از استفاده کلمه مزبور را توضیح دهد که این توضیح با واکنش شدید اردوغان مواجه شد .
کلیچدار اوغلو در دیدار با اردوغان از لفظ " (توربان)= مقنعه  " که در فرهنگ سیاسی لاییک ها نمادی از اسلام سیاسی محسوب می شود استفاده کرد ، در حالی که اردوغان در اشاره به کلمه حجاب از واژه " ( باش اورتوسو) = روسری " استفاده کرد که از نظر لاییک ها حجاب سنتی و غیر سیاسی زنان ترکیه است و جنبه سیاسی ندارد .
اما کلیچدار اوغلو پس از آن دیدار در توضیح منظور خود از کلمه " توربان " و تفاوت آن با واژه " باش اورتوسو " گفت : " در حجاب توربان تلاش می شود همه موهای سر پوشیده شود در حالی که در حجاب باش اورتوسو بخشی از موها باز هستند و دیده می شوند .
وی در توضیح بیشتر افزود : " همانطور که می دانید نظام سیاسی مستقر در پاکستان " جمهوری اسلامی " است اما خانم بی نظیر بوتو نخست وزیر سابق این کشور حجابی داشت که از نظر من حجاب روسری سنتی ( باش اورتوسو) بود و نه " توربان " چرا که بخش هایی از موهای سر او دیده می شد . در ایران هم علیرغم اینکه حکومت جمهوری اسلامی حاکم است و حکومت تلاش دارد تا قوانین اسلامی را اجرا کند ، حجاب بیشتر زنان از نوع " باش اورتوسو " ( روسری های رنگی ) است که بخش هایی از موهای آنها بیرون است . از نظر من حجاب توربان متفاوت از حجاب سنتی " باش اورتوسو " است که قرن ها است زنان ما در آناتولی آن را بر سر دارند . "
اما رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه روز یکشنبه به این سخنان و توضیحات کلیچدار اوغلو به شدت واکنش نشان داد .
اردوغان گفت : " حزب جمهوریخواه خلق سال هاست که جامعه ترکیه را از ایران می ترساند و همواره شعار " ترکیه دارد ایران می شود " را سر می دهد و بین مردم ترکیه جدایی می افکند و دیوار می کشد اما امروز می بینیم که رهبر حزب جمهوریخواه خلق به دختران محجبه ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایرانی حجاب داشته باشند و موهای خود را بیرون بگذارند .
وی افزود : " حزب جمهوریخواه خلق پس از تایید رفراندوم اخیر قانون اساسی ترکیه به زنان ترکیه توصیه می کند که همچون زنان ایران حجاب داشته باشند ، در حالی که همین آقایان سال هاست مردم ترکیه را از تبدیل شدن کشورشان به ایران یا پاکستانی دیگر می ترسانند ، چطور می توان به صداقت چنین سیاستمدارانی باور داشت ؟

 

 

 

 

دیدار محرمانه برخی از سینماگران با سفیر انگلیس
 در این نشست برخی از اعضای خانه سینما ضمن تمجدید از سینمای غرب بویژه انگلستان به ماجراهای جشن حاشیه ساز خانه سینماپرداخته و به طرح ادعاهای واهی علیه نظام پرداختند،سایمون گس نیز که چهره ای متفکر به خود گرفته بود هر ازچند گاهی با لبخند وسخنان دو پهلو به تائید سخنان میهمانانش میپرداخت . .

درحالیکه هنوز ماجرای حاشیه آفرینی های برخی اعضای خانه سینما به پایان نرسیده است تعدادی از اعضای این کانون صنفی بصورت محرمانه به دیدار سفیر انگلیس رفتند.
به گزارش البرز بدنبال هتاکی برخیی از سینماگران درجشن خانه سینما بر علیه نظام جمهوری اسلامی و حاشیه سازی های این جشن که با واکنش های رسمی برخی مقامات کشورمان همراه شد دیدار مشکوک برخی دیگر از اعضای خانه سینما با سایمون گس حاشیه جدیدی است که دامن سینما گران را گرفت .
در این نشست برخی از اعضای خانه سینما به ماجراهای جشن سینما نیز پرداخته و به طرح ادعاهای واهی علیه نظام پرداختند.
این عده از سینماگران خواستار برقراری روابط بیشتری با دولت انگلیس شده و از سینمای غرب خصوصا انگلیس تمجدید کردند.
آنچه دراین دیدار مطرح شد عموما جنبه سیاسی داشته و از مسایل حرفه ای کمتر سخن به میان آمد.
سایمون گس نیز که چهره ای متفکر به خود گرفته بود در دیدار مذکور هر ازچند گاهی با لبخند  با سخنان دوپهلو به تائید سخنان ملاقات کنندگانش پرداخت .
 
 
 
 
 
آيا موسوي لاري دچار آلزايمر شده است؟!
مگر مي شود ادعا كرد آينده اصلاحات بد است اما انقلاب اسلامي وضعيت خيلي خوبي دارد؟ بدون اصلاحات، تثبيت نظام جمهوري اسلامي معنا پيدا نمي كند.
  عضو مجمع روحانيون و وزير كشور دولت خاتمي گفت: برخي مي گويند دوره اصلاح طلبي تمام شده اما هر كس چنين بگويد ممكن است در دلش معتقد به پايان دوره انقلاب اسلامي باشد.
عبدالواحد موسوي لاري در گفت وگو با يك سايت اصلاح طلب اظهار داشت: مگر مي شود ادعا كرد آينده اصلاحات بد است اما انقلاب اسلامي وضعيت خيلي خوبي دارد؟ بدون اصلاحات، تثبيت نظام جمهوري اسلامي معنا پيدا نمي كند.
موسوي لاري گفت: «تلقي من هميشه اين بوده است كه اصلاحات چيزي جز روزآمد شدن شرايط جامعه مبتني بر جمهوري اسلامي نيست و اگر روزي گوشه اي از جريان اصلاحات دچار مشكل شود به اين معناست كه انحرافي در مسير ما رخ داده است، يعني ما به جاي اصلاح امور در جا زده ايم.»
آنچه شايسته يادآوري به آقاي موسوي لاري است اين كه دست بر قضا برخي از متحدان سياسي جبهه اصلاحات بارها به صراحت ادعا كردند دوره انقلاب اسلامي پايان يافته و بايد براي آن ختم گرفت! و با اين همه گزافه گويي ها، آدرس غلط به شبه اصلاح طلبان دادند و آنها را از مردم و جمهوري اسلامي جدا كردند و به نهايت سقوط كشاندند تا جايي كه به نام اصلاحات انواع خيانت، حرمت شكني، ترويج فساد و تلاش سازمان يافته براي سرنگوني انقلاب اسلامي صورت گرفت و در اغلب موارد با همراهي يا سكوت مدعيان خط امام در جبهه كذايي اصلاحات قرار گرفت كه لابد همه اينها براي «تثبيت نظام» بوده است! همچنين بايد يادآور شد كه شيوه رايج منافقين در تاريخ فساد به نام صلاح و افساد به نام اصلاح است... «و اذا قيل لهم لا تفسدوا في الارض قالوا انما نحن مصلحون».
ادعاي روزآمد كردن جمهوري اسلامي به عنوان دغدغه مدعيان اصلاح طلبي نيز در حالي مطرح مي شود كه در اوج دولت اصلاحات- كه جناب موسوي لاري وزير كشور آن دولت بود-هدايت كنندگان اصلي جبهه اصلاحات علنا اعلام مي كردند دوره آرمانگرايي و پافشاري بر اصول و ارزش هاي انقلاب گذشته و به جاي تاكيد بر خط امام و عدالت خواهي و استكبارستيزي، بايد از دموكراسي ليبرال، كاپيتاليسم و تسليم در برابر قدرت ها سخن گفت... و بالاخره، بعيد است كه آقاي موسوي لاري دچار آلزايمر شده و تلاش ناكام خود و دوستانش را براي عبور از امام و انقلاب فراموش كرده باشد

 

 

 

ضد انقلاب كماكان مأيوس و خشمگين از مراجع عظام و حوزه

 

«حوزه هاي علميه و مراجع تقليد نه تنها از سران جنبش سبز و بازداشت شدگان حوادث سال گذشته حمايت نكردند بلكه در مواردي عليه آنها موضع گرفتند و آتش بيار معركه شدند.»
اين تحليل را سايت ضدديني و ضدانقلابي روزنت كه با مديريت مشترك طيفي از سلطنت طلبان و برخي عناصر فراري مدعي اصلاح طلبي اداره مي شود، منتشر كرد.
 
روزنت نوشت: سران جنبش سبز بارها رهبران مذهبي و مراجع تقليد و روحانيون را دعوت به همراهي كردند اما متاسفانه پاسخ درخوري نيافتند. تاسف بارتر اينكه حوزه هاي علميه در طول سال گذشته، خود آتش بيار معركه شدند و شعله هاي آن را فروزانتر كردند.
 
اين سايت ضدانقلابي خود يكي از محافل آتش افروز در فتنه و آشوب سال گذشته بود و در مقاطع مختلف مطالب ضدمذهبي و ضدفقهي متعددي را منتشر كرده كه از آن جمله اهانت هاي تروريست هاي اجيرشده اي نظير سروش و گنجي و... عليه فقها و روحانيت و قرآن و وحي و عصمت پيامبر(ص) و انكار امام زمان(عج) بوده است. سروش از جمله به مرحوم حضرت آيت الله مشكيني(ره) حمله كرده و فقه و فقها را با عملكرد گروهك آمريكايي طالبان مقايسه كرده بود!
 
محافل ضدانقلاب پس از مشاهده همراهي روحانيت اصيل و مرجعيت انقلابي با نظام و رهبري و نااميدي از اين جريان، ناچار دست به دامن چند روحاني نماي جاه طلب و آلت دست شدند كه اساسا وجاهت و حجيتي در ميان روحانيت و مردم ندارند. جالب اينكه جماعتي به اين روحاني نماها دخيل بستند كه پيش از اين تقليد را كار ميمون معرفي كرده بودند!

 

 

موج شكايت از رسانه ها در راه است

 

موجي از شكايت ها عليه رسانه ها، برخي مطبوعات و خصوصا سايت ها در راه است.

بر اساس اخبار رسيده، موجي از شكايت ها عليه رسانه ها، برخي مطبوعات و خصوصا سايت ها در راه است.

به گفته يك منبع آگاه، نظر به انتقادات تند رسانه ها نسبت به برخي جريانات محدود انحرافي در دولت، يكي از نزديكان رئيس جمهور كه خود يد طولايي در شكايت از رسانه ها، خصوصا مطبوعات و سايت هاي اصولگرا دارد، پيشنهاد نموده است كه برخي از اين شكايت ها زودتر در محافل قضايي طرح شود.

گويا اصرار وي در طرح اينچنين شكاياتي به اين خاطر است كه مسؤولان و دست اندركاران رسانه ها بدين ترتيب دائما در حال احضار به دادگاه و آماده كردن خود براي توضيحات خواهند بود.

وي با تشكيل گروهي براي رصد دقيق تر نشريات و سايت ها، ابراز داشته است كه حتي در صورت عدم نيل به نتيجه در طرح اين شكايات، دست كم مسؤولان اين رسانه ها و به ويژه مطبوعات و سايت هاي اصولگراي منتقد دولت، نسبت به دولت محافظه كار و محتاط مي گردند.

اين در حالي است كه رئيس جمهور پيشتر از اين، در مراسم روز خبرنگار با انتقاد از کساني که عليه منتقدين شکايت طرح مي‌کنند اظهار داشته بود:
 
من اين رويه را قبول ندارم که بخواهيم با نويسنده اي به خاطر نقدي که نوشته است برخورد کنيم و بخواهيم به هر قيمتي که شده او را محکوم کنيم. ... اگر هم دستگاه ها شکايتي مطرح کرده اند آن را در روز خبرنگار صفر کرديم و اکنون هم اعلام مي‌کنيم که اگر دستگاهي شکايتي از خبرنگاران دارد آن را پس بگيرد. ... فردي در مقاله خود بدون نام بردن از کسي مطلبي را درباره يک شيوه نادرست نوشته است اما مي‌گويند چون به فلان آقا خورده است بايد پيگيري شود. بالاخره مقاله مي‌نويسند که به فلان آقا بربخورد، دردش بيايد و خود را اصلاح کند.... 
بر اساس مطالبي كه دكتر احمدي نژاد در اين جلسه بيان داشته و رويه خود ايشان نيز مي باشد، انجام اين گروكشي مطبوعاتي با طرح انبوه شكايات از طرف يكي از نزديكان ايشان احتمالا با واكنش منفي رئيس جمهور مواجه خواهد شد.

 

 

 


جدیدترین نظرسنجی درباره فتنه 88

بر اساس نظرسنجی مؤسسه افکارسنجی خبرگزاری فارس در نمونه‌ای به وسعت 142 هزار نفر در سراسر کشور، 75 درصد مردم، برنامه‌های جریان فتنه پس از انتخابات دهم را در راستای اهداف دشمنان می‌دانند.

نتیجه این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد 82 درصد مردم کشورمان آمریکا را دشمن اصلی خود می‌دانند.

روش اصلی این مطالعه روش پیمایشی بوده و جامعه آماری تحقیق کلیه افراد 18 سال به بالای ساکن کلیه استان‌های کشور در 350 شهرستان به همراه روستاهای تابعه آنها بوده‌اند؛ 65 درصد از سهمیه هر شهرستان به شهر و 35 درصد به 3 تا 4 روستای تابعه همان شهر اختصاص یافته است.
حجم نمونه کل کشور 142000 نفر و علت انتخاب این حجم وسیع نمونه، فراهم کردن امکان تحلیل در مورد تک تک شهرستان‌ها بوده است.
تقسیم‌بندی سهمیه هر یک از شهرستان‌ها به این صورت بوده که برای شهرهای کوچک 400 نفر، برای شهرهای مرکزی هر استان 600 نفر و برای 7 کلان‌شهر تبریز، اهواز، شیراز، اصفهان، قم، کرج و مشهد 1000 نفر و برای تهران بزرگ 4000 نفر سهمیه در نظر گرفته شده است.
میانگین حجم نمونه منازل 40 درصد، ‌میادین 25 درصد، خیابان‌ها 25 درصد، مراکز تجمع و تفریحی (مانند پارک، ورزشگاه، سینما و ...) 15 درصد و بازار (مراکز فروش و مغازه‌ها) 15 درصد در نظر گرفته شده و این نظرسنجی در دهه نخست خرداد ماه سال جاری انجام شده است.
توزیع نسبی پاسخگویان بر حسب جنسیت نشان می‌دهد که 47 درصد از پاسخگویان زن و 53 درصد از آنان مرد بوده و حدود 39 درصد افراد مجرد بوده و حدود 60 درصد جامعه آماری را متأهلین تشکیل داده‌اند و حدود 50 درصد پاسخگویان جوان، 34 درصد میانسال و 16 درصد نیز بزرگ‌سال هستند.
81 درصد پاسخگویان در این نظرسنجی اظهار کرده‌اند با این گویه که "من ایران را بهترین کشور برای زندگی کردن می‌دانم " موافق و کاملا موافق و در مقابل 9 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 9 درصد نیز در این خصوص نظری نداشته‌اند.
83 درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند با این نظر که "حکومت باید بر اساس احکام دین اسلام اداره شود؛ حتی اگر عده‌ای آن را قبول نداشته باشند " موافق و کاملا موافق و در مقابل 7 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 10 درصد پاسخگویان هم نظری نداشتند.
67 درصد پاسخگویان با "حمایت جمهوری اسلامی از مردم لبنان و فلسطین و سایر مردم مظلوم جهان " موافق و کاملا موافق و در مقابل 19 درصد مخالف و کاملا مخالفند و همچنین 14 درصد پاسخگویان نیز در این زمینه نظری نداشته‌اند.
48 درصد پاسخگویان با این عبارت که "امر به معروف و نهی از منکر تا حد زیادی در جامعه اجرا می‌شود " موافق و کاملا موافق و در مقابل 34 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 19 درصد پاسخگویان نیز نظری نداشتند.
76 درصد پاسخگویان با این عبارت که "در نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با مستکبران و زورگویان جهان و در رأس آنها آمریکا همواره ضروری است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 11 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 14 درصد پاسخگویان نیز، در این باره نظری نداشتند.
31 درصد پاسخگویان با این عبارت که "به نظر می‌رسد وضعیت حجاب در جامعه رو به بهبود است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 55 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و همچنین 15 درصد پاسخگویان نظری نداشته‌اند.
82 درصد پاسخگویان با این جمله که "آمریکا دشمن اصلی ماست " موافق و کاملا موافق و در مقابل 10 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و 8 درصد پاسخگویان هم نظری نداشتند.
76 درصد پاسخگویان با این گویه که "بسیاری از توطئه‌هایی که علیه ایران طراحی می‌شود، از جانب انگلیس است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 8 درصد مخالف و کاملا مخالفند و البته 16 درصد پاسخگویان هم در این خصوص نظری نداشتند.
و بالاخره اینکه 75 درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی مرکز افکارسنجی خبرگرای فارس با این گویه که "برنامه‌های جریان فتنه پس از انتخابات، خواسته یا ناخواسته در راستای اهداف دشمنان خارجی است " موافق و کاملا موافق و در مقابل 11 درصد مخالف و کاملا مخالف هستند و حدود 14 درصد پاسخگویان نیز در این خصوص نظری نداشتند.



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 16 / 7 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
جزئیاتی از همکاری جریان فتنه و ملی - مذهبی ها

در ادامه همکاری های تشکیلاتی جریان فتنه و ملی – مذهبی ها، سرکشی های استانی برخی نمایندگان اصلاح طلب از تشکل های رو به خاموشی ملی – مذهبی افزایش یافته است.

این سرکشی ها که با محوریت برخی زنان اصلاح طلب صورت می گیرد در راستای فعال سازی تشکل های ملی- مذهبی در برخی استان ها می باشد.
در همین راستا شنیده می شود که دراین جلسات محورهای زیر توصیه شده است:
1- جلسات را مخفی و مستمر برگزار کنید
2- نشریه داخلی ایجاد کنید و به افرادی خودی بدهید و بیرون نرود
3- بحث ارتباط با خارج از کشور را جدی دنبال کنید
4- تاکید بر شروع فعالیت مجدد
5- حداقل ده هزار نیرو باید جمع آوری شود
6- کسانی که جامعه شناسی درس خوانده اند گروه تحقیقاتی تشکیل دهند

گفتنی است آگاهان سیاسی براین باورند که ریش شدید حامیان فرقه سبز موجب شده که این جریان به دنبال ائتلاف با گروهایی بورد که خود شرایطی بدتر از آنان را تجربه می کنند.
در همین حال بنظر می رسد این سرکشی های استانی برای محک زدن وضعیت فعلی ملی- مذهبی دربرخی استان ها،برآورد از وضعیت نیروی انسانی و روحیات و توانایی آنان و نیز ابلاغ های اولیه برای همکاری ها بوده است.


 

 

برنامه جدید فتنه گران و غرب برای ناامنی اجتماعی ایران

ایجاد ناامنی های امنیتی و سیاسی توسط امریکا و عوان و انصارش در داخل و خارج یکی از شیوه های بوده که همیشه آنها به دنبال آن بودند تا با ایجاد ناامنی نظام جهوری اسلامی را با مشکل مواجه سازند.

در این راه آمریکا برای رسیدن به این هدف از هر اقدامی برای برهم زدن امنیت ملت ایران استفاده می‏کند. اتفاقاتی که طی هفته‏های اخیر در سیستان و بلوچستان و کردستان رخ داده، همچنین حوادث و انفجارهای ماه پیش و در کنار اینها اقدامات و تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، به روشنی گواه آن است که آمریکا و متحدان این کشور، از گسترش نفوذ و ارتقای جایگاه ایران در منطقه و جهان نگرانتر شده و اقدامات خود را برای برهم زدن امنیت ملی ایران تسریع کرده‏اند.
از سالها پیش، آمریکا برای سلب امنیت ملت ایران، توافقات گسترده ای را با گروههای تروریستی انجام داده است.
این گروهها که عبارتند از: سازمان منافقین، گروه پژواک ، گروه پ ک ک. گروه موسوم به جندالله، گروه خلق عرب و ... گروههای یاد شده، گروه‏های عملیاتی آمریکا هستند که مستقیماً به اقدامات تروریستی مانند کشتار مردم از طریق انفجار بمب، حمله به پاسگاههای نظامی در مناطق مرزی، هدف قراردادن نظامیان غیرمسلح در شهر (مانند انفجار اخیر در سیستان و بلوچستان)، ناامن کردن استانهای مرزی مانند آذربایجان غربی، کشتار مردم غیرنظامی برای ایجاد رعب و وحشت و اخاذی از اهالی و ... می‏پردازند. اما پس از ناکامی های اخیر آمریکا در رسیدن به اهداف خود که همان ایجاد ناامنی در ایران بود این کشور رویکرد جدیدی را در استراتژی های خود انتخاب کرده است.
در این تاکتیک جدید که امریکا همیشه با استفاده از گروه های ضدانقلاب و معاند مسلح سعی در ایجاد ناامنی های سیاسی و امنیتی داشت با رویکرد جدید خود نه تنها این گروه های تروریستی را بلکه برخی از اراذل و اوباش و سارقان حرفه ای را به ایجاد ناامنی های اجتماعی سوق داده است. به طوریکه طی چند روز اخیر اخبار ناامنی های اجتماعی در کشور شدت یافته است. به طور مثال افزایش تولید مواد مخدر، افزایش قاچاق کالا و ارز و به طور ملموس هفته های اخیر سرقت از طلا فروشی ها رشد قابل توجهی داشته است.
اهداف پشت پرده از ایجاد ناامنی های اجتماعی
آمریکا در یک هماهنگی کامل با سران فتنه این سناریو را طراحی نموده و اجرای بخش عملیاتی آن را برعهده گرفته است و بخش تبلیغاتی آن برعهده رهبران فتنه و رسانه های آنها می باشد.
آمریکا با ایجاد ناامنی های اجتماعی اهداف زیر را دنبال می نماید:
1- تخریب و فاقد کارایی نشان دادن نیروی انتظامی
2- ناتوان نشان دادن دولت در تأمین امنیت
3- القاء وجود فقر و بیکاری که زمینه ساز ناامنی های اجتماعی نظیر سرقت می باشد.
4- بی ثباتی اقتصادی در حوزه های مختلف
5- نارضایتی تراشی مردمی
این مجموعه اهدافی است که از سوی امریکا دنبال می شود تا در انتها بتواند به جامعه جهانی و افکار عمومی در داخل کشور اثبات نماید که تحریم ها اثر بخش بوده و توانسته است نظام را به زانو درآورد .البته این اهداف بدون کمک سران فتنه و رسانه های آنها امکان پذیر نمی باشد.


 

 

اولتیماتوم موسوی به سران پنهان و نیمه پنهان فتنه

سازهای ناموزون در جریان فتنه موجب  رد و بدل های پیام هایی میان برخی سران و لایه های پنهان ونیمه آشکارفتنه شده است.

در پی عدم همراهی برخی از افراد و چهره های موثردر جریان فتنه در ماه های اخیر با میرحسین موسوی و فعال سازی تشکیلات موازی تحت عناوین مختلف بویژه شاخه ای استانی بنیاد باران،میرحسین موسوی پی به بروز این شکاف برده و از هم اکنون پیام هایی را به برخی لایه ها و افراد موثر جبهه اصلاحات ارسال کرده است.
ایفای نقش تقسیم کار شده و هدف گذاری شده،حضورموثر در جریانات و موضع گیری ها،عدم سازش مواردی بوده که گفته می شود مورد تاکید موسوی بوده است.
ازدیگر سو موسوی به برخی دیگر از عوامل پنهان فتنه نیزانتقادهایی مبنی برعدم التزام آن ها به حمایت هایشان از جریان سبزارسال کرده است.
در همین زمینه گفته می شود میرحسین موسوی اخیرا به این افراد اولتیماتوم داده که درصوتر تداوم این رویه و عدم التزام آنها به تعهداتشان، به تنهایی راه را ادامه خواهد داد و سازشکاران را افشا خوهاد کرد.
منابع آگاه در این زمینه معتقدند هشدار موسوی در این شرایط فارغ از عبور حامانیش از وی به دلیل نزدیکی برخی از آن ها به نظام بوده و وی خواهان موضع گیری شدید اللحن و حمله آن ها به تمام ارکان نظام می باشد.
،یکی از توهمات میرحسین موسوی که تاکنون وی از آن رنج می برد تلاش برای خیابانی کردن شرایط می باشد که این مساله با اطلاع دوستان وی نیز رسیده ولی انها تحرکات خیابانی را پایان یافته عنوان کرده اند.


 

 

 

کاسبی از حجاب توسط بی حجابان!

نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند!
متاسفانه امروزه سوء استفاده از ابزار دین و مذهب برای کسب درآمد بیشتر تبدیل به حرفه وشغل برخی افراد گردیده است.

البته نفس سود آوری از مایحتاج دینی مردم عیب نمی باشد امّا زمانی اینکار رنگ خدعه و نیرنگ و شیطانی به خود می گیرد که عده ای بی اعتقاد به اصول و مبانی اسلامی به منظور کسب درآمد بیشتر برای مومنین نیازتراشی کرده در حالیکه هیچ گونه اعتقادی به آرمانها و ارزشهای مسلمانان نداشته و نتیجه ای جز سودآوری را در ذهن خود دنبال نمی کنند.

بعد از ترفندهای پیاپی برخی تولید کنندگان نسبت به مبحث و مسائله حجاب که منجر به ورود انواع و اقسام پوششهای نوظهور ملی و اسلامی گردید و قداست حجاب برتر را به بازیچه گرفت، اینک با گذری در بازار و فروشگاههای حجاب به عمق اهداف صرفا اقتصادی نیازتراشان مذهبی پی خواهیم برد.

اگرچه با تمامی تبلیغات صورت گرفته پیرامون چادر ملی و امثال آن، تاکنون کسی قادر به پاسخگویی پیرامون مزایای "چادر ملی" نسبت به چادر سنتی نشده است امّا متاسفانه روز به روز این نوع پوشش و مشابه آن که هیچ رنگ و بویی از حجاب برتر را نداشته و بیشتر شبیه به مانتوهای تنگ و لباسی برای خود نمایی بیشتر برخی بانوان بوده، فضای اغلب فروشگاهها و مغازه های حجاب و عفاف را از آن خود کرده است.

دردآور تر از این موضوع مشاهده بانوانی با ظاهر بسیار نامناسب  بعنوان فروشندگان و عرضه کنندگان محصولات حجاب در این نوع فروشگاهها می باشد.

به گزارش خبرنگار ما از شهر ری، در باب القبله حرم ملکوتی حضرت شاه عبدالعظیم حسنی پاساژیست که زائران برای ورود به حرم از آن عبور می کنند.
 با مراجعه به این مجتمع تجاری چند فروشگاه محصولات حجاب توجه شما را به خود جلب می کند امّا نکته ای که جای تاسف شدید دارد اینکه از ظواهر امر بر می آید فروشندگان زن این مکانها هیچ گونه اعتقادی به مبحث حجاب و عفاف نداشته و در عین ناباوری خانمهای فروشنده ای که بدترین نوع پوشش و آرایش های غلیظ را دارا می باشند شما را توصیه و دعوت به خرید چادر و سایر پوشش های اسلامی می کنند و آنرا بعنوان بهترین هدیه شما به مادر، همسر و خواهرتان معرفی می کنند!

این در حالیست که مبلغین و عرضه کنندگان محصولات حجاب در کشوری مسلمان چون ایران خود باید الگویی برای دیگران بوده و الا تعبیر" کاسبان دین و مذهب" و ملعونین خدواند متعال و اهل بیت عصمت و طهارت کمتر مذمتی است که مستحق آن خواهند بود

لازم بذکر است به گفته اندیشمندان اسلامی، "حجاب" به معنای پوشش اسلامی بانوان، دارای دو بُعد ایجابی و سلبی است. بُعد ایجابی آن، وجوب پوشش بدن و بُعد سلبی آن، حرام بودن خودنمایی به نامحرم است؛ و این دو بُعد باید در کنار یکدیگر باشد تا حجاب اسلامی محقق شود؛ گاهی ممکن است بُعد اول باشد، ولی بُعد دوم نباشد، در این صورت نمی‎توان گفت که حجاب اسلامی محقق شده است.
 
 

 

ماجرای شکایت آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به رهبری
عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند از صدا و سیما

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، خاموش می‌کردیم.
 محسن جوادیان از محافظین سابق مقام معظم رهبری درباره عکس العمل رهبری هنگام پخش موسیقی‌های تند و شبه ناک صدا و سیما می‌گوید:

من بارها دیده‌ام که وقتی تلویزیون یا رادیو موسیقی تند و شبه ناکی پخش می‌کند، آقا بلافاصله می‌گویند خاموش کنید. ما هم که پس از مدتی دستمان آمده بود که آقا در مقابل این نسخ موسیقی‌ها، حساسیت نشان می‌دهند، دیگر قبل از تذکر ایشان در ماشین یا هر جای دیگر وقتی رادیو چنین موسیقی‌هائی پخش می‌کرد، خاموش می‌کردیم.

از دیدگاه ایشان اینکه صدا و سیما پسوند اسلامی دارد دلیل بر حلیت تمامی آنچه پخش می‌کند، نیست. البته ایشان معتقدند که در این گونه موارد همه‌ی افراد باید حساسیت نشان دهند. من یادم هست یکبار آیت الله خزعلی از موسیقی‌های صدا و سیما به ایشان شکایت کرد [آقا] فرمودند: «من به سهم خودم تذکر می‌دهم، اما شما خودتان هم باید تذکر دهید، امر به معروف و نهی از منکر به همه واجب است.»
 
 

 

تردید در وجود توهمی بنام اصولگرایی
 اصولگرایی واقعا وجود دارد؟ یا آنچه موجود است اصولگرایانی غیرهمسو وبانام مشترک هستند؟


 

 جریان موثر و ریشه دار اصولگرا در مقطع کنونی باید پرسش های مهم ذیل را پاسخ دهد:
الف- آیا تصویر "اصولگرایی" موجود مطلوب است یا خیر؟ و یا صرفا اسم مشترک بر همه آن کسانی است که جریان تجدید نظر طلب را نفی می کنند؟
به عبارتی، آیا با تحولات شدید پدید آمده سیاسی و حذف و یا سکوت و یا حضور غیر موثر رقیب تاریخی این جریان، اکنون ما شاهد "اصولگرایی" هستیم یا "اصولگرایانی" که در نام و عنوان مشترک ولی در گرایش ها
 مختلف الجهت و بعضا در مسیرها متنافر؟
ب- با توجه به مسائل نوپدید جامعه ایرانی و پرسش ها و معضلات نسل نو، تعاریف، تقسیم بندی ها، مراجع فکری و خط مشی ها و رویکردهای پیشین اصولگرایان برای اداره صحنه سیاسی کافی و مفید است یا خیر؟
ج- آیا روابطی که پیش از این توسط جریانات و احزاب اصولگرا با یکدیگر، با شیوخ و ریش سفیدان، با روحانیت و تشکل های روحانی و حتی با مقام ولایت تعریف شده است، هنوز کارایی دارد یا پس از حدود سه دهه باید تعاریف جدیدی را پیشنهاد کرد؟
د- فضای سیاسی آینده را چگونه باید ترسیم کرد؟ در رقابت بااصلاح طلبان جدید، در رقابت با اصلاح طلبان باقیمانده، در فضای بدون رقابت و یکه تازانه، یا در رقابت با نیروهای اصولگرای دیگر؟ یا به عبارتی نبرد اصولگرا- اصولگرا.

ه - و حتی فراتر از همه این ها، با توجه به دستاوردهای به دست آمده طی سه دهه بویژه دهه اخیر آیا باید سطح توقع حکومتی در حوزه دینداری از توده مردم چون گذشته تعریف شود و یا تعاریف جدیدی ممکن است که گستره بیشتری را زیر چتر ارزش های نظام جمع کرده و از سطح اصطکاک حکومت با مردم بکاهد؟

این روزنامه سپس توصیه کرده است:

 اگر رهبری یا مدیریت واحد اصولگرایان در حال حاضر به دلیل تعارض چهره های شاخص و یا معضلات فیما بین امکان پذیر نباشد، حداقل ستاد فراگیر یا شورای عالی اصولگرایان شکل گرفته و در وهله نخست با تصویب مانیفست یا اعلامیه مواضع و رویکردهای کلان جریان اصولگرا به ساماندهی وضعیت موجود بپردازد. طبعا لازمه این امر وزن کشی مجدد نفوذ رجال سیاسی، مذهبی اصولگرا و احزاب نه از منظر حضور در مناصب سیاسی بلکه از جهت میزان نفوذ و پذیرش مردمی است.
 

 

 

علت 20 سال دوری موسوی از سیاست
رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی با بیان اینکه در زمان مسئولیت خودش در دانشگاه الزهرا اجازه نداده است حراست دانشگاه به دختران بی حجاب تذکر دهند، گفت:در مورد پوشش شان هم فشاری روی دختران دانشجو نمی گذاشتم انجام شود .اولین کاری که کردم این بود که محافظان جلوی درب دانشگاه را که به پوشش خانم ها ایراد می گرفتند حذف کردم.

وی سپس در تئوری جدید خود این حذف حراست را باعث افزایش تعداد دانشجویان دکترا دانست و ادامه داد:این اقدامات سبب شد دانشگاهی که فقط در یک رشته دارای فارغ التحصیل دکترا بود امروز در 8رشته دارای دکترا است.

رهنورد در خصوص اینکه چرا موسوی 20 سال خارج از سیاست بوده است گفت:فکر می کرد افراد برجسته ای مثل آقای هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی بر مسند امور هستند؛ از این رو دلیلی نمی دید پا وسط بگذارد.

وی در عین حال به اختلاف خود با موسوی در این زمینه اشاره کرد و گفت:من اما همیشه منتقد بوده ام... کتاب من 30 سال پیش مورد نقد یا بهتر بگویم مورد سرکوب فکری واقع شد روشن است که چقدر مورد فشار جریانهای واپس گرا بودم.

 

 

 

 

نگرانی یک سایت اپوزیسیون از ترکیب تیم حفاظتی میرحسین موسوی
نگرانی درباره عدم حفاظت از موسوی
سایت جرس از سایتهای وابسته به اپوزیسیون که گفته می شود به عطاء الله مهاجرانی وابسته است از آشفتگی در تیم حفاظت موسوی خبر داد و ازاین اتفاق ابراز نگرانی کرد!

این سایت نوشت:تیم حفاظت بدون مسئول رها شده و نبودن سرپرست، که موجب نابسامانی و آشفتگی تیم حفاظت موسوی شده مایه نگرانی دوستداران و طرفداران اوست.

سایت مزبور افزود: افرادی که در این سه ماه به تیم محافظان موسوی پیوسته اند سابقه کاری مشخصی ندارند و کسی نمی داند آنها کیستند و از کجا پیدایشان شده است.آنهاافرادی بدون تجربه و با سابقه کاری نا مشخص هستند ،تا آنجا که اطرافیان موسوی هر لحظه بیم آن را دارند که برای وی اتفاقی ناگوار رخ دهد!



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 26 / 5 / 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد